Laskiaiskakku kavereineen

Täyteläisen kermainen kardemumma-vadelmaraakakakku jättää jälkeensä myhäilevän mahan ja suun.

No nyt on vaihtoehtoisia laskiaisherkkuja tarjolla: Viime vuonna tähän aikaan kehitin herkulliset, gluteenittomat, hiivattomat ja maidottomat hyvislaskiaispullat, alkuviikosta jaoin täyteläisen laskiaissmoothien ohjeen ja nyt tulisi vielä kolmas kausiherkku – Laskiaiskakku!

Että nyt on kyllä pidetty kunnolla huoli siitä, ettei kenenkään tarvitse jäädä tänä laskiaisena kuivin suin kököttämään. Eikä kärsiä kohtuuttomista pullaturvotuksista.

Tuntuu että rakastan aina kaikkein eniten viimeisimmäksi kehittämääni reseptiä, ja juuri nyt hypettelen eniten tätä laskiaisorientoitunutta raakakakkua. Siinä yhdstyvät ihanan kermaisella tavalla laskiaispullan maut, täyteläinen koostumus, murupohjan pieni vastus ja vadelmien kirpeä makeus. Perfecto.

Tosin jos totta puhutaan, niin en kyllä oikeasti osaa pistää näitä kolmea herkkua paremmuusjärjestykseen. Suosittelen ehkä pitämään laskiaisena kunnon teemabileet ja kokkaamaan niitä kaikkia! Alkuruuaksi smoothieta, pääruuaksi pullaa ja jälkkäriksi raakakakkua. Kyllä tämän orastavan kevään kunniaksi kannattaa jo kunnolla irrotellakin.

V

LASKIAISKAKKU