Muffinit jotka syntyivät suihkussa

Suklaamokkamuffinit manteliliköörisellä karamellisisuksella ja vaniljaisella kookoskermakruunulla.

Ihminen on siitä hassusti rakennettu olento, että se usein soimaa itseään nautinnoistaan. Vaikka juuri ne takaavat kropan ja mielen rentoutumisen ja synnyttävät uusia ideoita ja uutta elämänenergiaa.

Kuinkahan monesti olen itsekin potenut huonoa omaa tuntoa esimerkiksi rakkaasta päivärituaalistani, keskipäivän kuumista suihkuista, jona aikana vain istun suihkun alla ja annan veden kohisten viedä mennessään kaikki mielen turhat kiemurat. “Täällä meitsikin vain tuhlailee härskisti luonnonvaroja ja veltostuttaa nahkoja kuumassa vedessä keskellä päivää kunnon ihmiset paiskiessa töitä konttoreissaan.”

Hahaa. Kaikenlaisia ankeuttajia sitä on tuonne pään sisään pesiytynytkin.

Onneksi elämänkokemus on opettanut vaimentamaan nuo löpisijät heti alkuunsa ja samalla kartuttanut vahvaa näyttöä löysäilyn kannattavuudesta.

Otetaan vaikka nuo suihkuhetken, jotka ovat itselleni elintärkeitä erakoitumishetkiä. Niiden aikana olen saanut timanttisimmat työhön ja itseeni liittyvät oivallukset. Siinä missä monista eri lonkeroista ja liehuista koostuva työni sotkee usein ajatukset yhdeksi isoksi solmuksi silottaa 15 minuutin meditatiivinen suihkuhetki ajatuksenjuoksun selkeäksi silkkinauhaksi lähes takuuvarmasti. Joka kerta suihkusta palatessani olen saanut jonkin uuden näkökulman tai ajatuksen loppupäivään.

Yhtenä merkittävyydeltään melko vaatimattomana vaikkakin olemukseltaan melko ökymäisenä osoituksena päiväsuihkujeni tuottavuudesta toimii nämä kuvissa pullistelevat suklaiset mokkamuffinit karamellitäytteellä ja vaniljakookoskermavaahtokuorrutteella. Idea näihin taivaallisiin luksusherkkuihin laskeutui ylleni juurikin erään suihkuhetken aikana. Jaoin ohjeen alunperin viikko sitten Novelle.fi-sivustolla, ja koska olen saanut siitä niin paljon kiitosta erinnäisiltä tyypeiltä, niin ajattelin nostaa sen valokeilaan myös täällä.

Kannattaa kokeilla, ja ennen kaikkea nautiskella. Ja jos ankeuttaja alkaa paasaamaan liian kovaan ääneen, niin tunge sille muffini hellästi suuhun. Pus!

V

KARAMELLI-MOKKAMUFFINIT VANILJAKERMAKUORRUTTEELLA

+
Out of stock
25,00
+
Out of stock
24,00
+
Out of stock
+
Out of stock
29,50