Paljon onnea Vanelja!

Juhlijan gluteenittomat banaani-toffee-muffinit syntyvät helposti vain viidestä raaka-aineesta!

Nyt se on kuulkaa vuosi täynnä. Eilen tuli nimittäin kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun avasin Vaneljan ovet maailmalle. Tasan vuosi siitä, kun päästin unelmani lentoon.

Olin suunnitellut tekeväni jonkun hulppean synttäripostauksen täynnä kakkuja, kukkia ja serpentiiniä, mutta viime päivät… tai viime viikot… tai no, viime kuukaudet, ovat olleet niin hulinaisia, että pieni Vanelja on jäänyt vähäisemmälle huomiolle ja saa nyt juhlia synttäreitäänkin ihan vain söpöjen muffinien vauhdittamana.

Aivan ensimmäisessä postauksessa kirjoitin näin:

“Mikään Vaneljassa ei ole lukkoon lyötyä eikä päämäärää ole asetettu. Se mahdollistaa kasvun juuri siihen suuntaan, mihin elämä luonnostaan lennättää. Jännittävää nähdä millaiseen kukkaan Vanelja lopulta puhkeaa, kun lannoitteina ovat vapaus ja nautinto! “

Ja vau, mitä kukkintoja tässä onkaan saanut vuoden aikana todistaa. Siinä on pieni ihminen ollut ihmeissään kaikkien niiden tapahtumien ja tilaisuuksien äärellä mitä elämä on vuoden aikana blogin myötä eteen lennättänyt.

Mahtavia uusia tyyppejä kotimaasta ja maailmalta, kolmen ruokakirjan kirjoittaminen ja kuvaaminen (sekopäinen tahti, tiedetään. älkää kokeilko kotona), iso läjä kansainvälistä mediahuomiota, Instagramin valinta heidän suosituslistalleen, voitto Saveur Food Blog Awardseissa, ja lisäksi muita mielettömiä juttuja, joista osasta lisää myöhemmin.

Että jos nyt johonkin sanaan pitäisi tämä vuosi tiivistää, niin sanoisin että: Huhhuhh. Koko sydämen ja joka sopukkani pohjasta. Huhhuhh, ja kiitos.

Mahtavaa on ollut, mutta voi viude mikä vauhti. Villiä on, mutta rakkautta sataa niskaan enemmän kuin koskaan osasi odottaakaan. Että niin siinä sitten käy kun hyppää rohkeasti unelmansa selkään ratsastamaan. Suosittelen lämpimästi.

Kuten muuten myös noita mielettömän herkullisia banaani-toffee-muffineja, joiden runko syntyy vartissa vain viidestä raaka-aineesta. Niin muhkeita ja maukkaita, Oih, onnea.

V

BANOFFEE-MUFFINIT