Tuhkimonaamio

Kun kaipaat kasvoillesin hymyn lisäksi pientä luonnollista kohotusta, kokeile tätä naamiota! Kananmunan valkuainen napakoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia, ja yhdistettynä luonnon omiin kosteuttajiin ja kirkastajiin saat loihdittua kananmunasta kivan tuhkimonaamion.

Kun kaipaat kasvoillesin hymyn lisäksi pientä luonnollista kohotusta, kokeile tätä! Tässä koti-spa-naamiossa pääraaka-aineena on kananmunan valkuainen. Valkuainen napakoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia, tosin vain tilapäisesti. Yhdistettynä luonnon omiin ihon kosteuttajiin ja kirkastajiin saat loihdittua kananmunasta kivan tuhkimonaamion.

1 Kananmunan valkuainen

2 rkl kaurahiutaleita

1 tl valitsemaasi kasviöljyä

Tiraus sitruunan mehua

Riko kananmuna ja erottele valkuainen kulhoon. Lisää kulhoon kaurahiutaleet, haluamasi kasviöljy (esimerkiksi oliivi- tai manteliöljy) ja purista sekaan mehua puolitetusta sitruunasta. Sekoita. Pyörittele seos puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä, taputtele iho kuivaksi ja viimeistele kosteusvoiteella.

(Älä käytä naamiota, jos olet allerginen jollekin sen raaka-aineista. Jos epäilet naamion sopivuutta ihollesi, kokeile sitä ensin pienelle ihoalueelle.)