Vapaaliitoa

Aurinkoa, meri-ilmaa, ruusuja ja vapautta, niistä syntyy kevään kukoistavin keitos.

“I know this is what I want to do for the rest of my life, nothing compares to this feeling of freedom.”

Kyseinen, surffari Colin Moranin toteama lause löytyy sänkyni yläpuolelta, nykyisen kämppäni seinältä täältä enkelten kaupungista, Los Angelesista, jossa liihottelen nyt noin kuukauden päivät ammentaen uutta inspiraatiota. Ja tankaten jotain supervoimia näistä linnunlauluun heräämisistä, aurinko & meri -kombosta, loputtomista elinvoimaa pursuilevista ruokapaikoista ja mehubaareista ja optimistisen tsemppaavasta ilmapiiristä. Tuntuu että tämä apina on nyt todella päästetty luonnolliseen elinympäristöönsä.

Mutta tiedoksenne siis saatettakoon, että näistä edellä mainituista liehunnoista johtuen uusia resepti-innovaatioita ei välttämättä tupsahtele eetteriin aivan entiseen tahtiin. Reissuun mukaan otettu matkablenderikin tilttasi heti ensimetreillä, kuin taivaalliseksi merkiksi siitä, että jatkuvasta ohjeiden kehittelystä voisi kenties pitää pientä breikkiä. Sopii mulle. Vaihtelu rutiineista rakkahin ja vapaus kihloista kallehin. sanoi Virpi Mikkonen. Saa painaa seinätauluksi!

Mitään kuukauden radiohiljaisuutta ei kuitenkaan ole luvassa, sillä muutama täällä ennen julkaisematon herkkuohje polttelee jo takataskussa, eli niitä ainakin luvassa nälkäisimmille. Ja seuraavaa siirtoa odotellessa voit vaikka hypätä mun matkalaukkuun Instagramin puolella!

Nähdään siis taas kun auringonpolttama nokka näkyy! Villejä ja vapautuneita lentosuukkoja!

V